Veenweidebad Mijdrecht

PlaatsMijdrecht - NederlandProductenOmschrijving

De arena is geboren

De nieuwe verlichting heeft een meetbaar effect op het comfortniveau van het zwembad. Frank van Woudenberg (Optisport) vertelt hoe zij de verlichting hebben uitgericht.

“Met de lumenmeters in de hand hebben wij in samenwerking met ELP de lange zijdes uitgelicht met ten minste 300 lux op de rand van het zwembad en het midden en de keerzijdes met 400 lux, inclusief het perron. Het gemak waarmee de verlichting kan worden gericht is een beleving op zich.”
Frank van Woudenberg
Technisch Manager

Doelgroepen- en peuterbad

Het Veenwijdebad in Mijdrecht schittert nu niet alleen in het wedstrijdzwembad, maar ook in de andere baden, dankzij de nieuw geïnstalleerde verlichting van WaterVision. De oude kwikdamplampen in het doelgroepenbad en peuterbad hebben plaatsgemaakt voor een sprankelende transformatie, waardoor deze specifieke zwemgebieden nu baden in een gloed van vernieuwd licht

Het Veenweidebad

Het Veenweidebad is een zwembad en recreatiecentrum in Mijdrecht, een plaats gelegen in de gemeente De Ronde Venen in de provincie Utrecht, Nederland. Het zwembad dient als een populaire plek voor zwemmers, recreanten en gezinnen om te genieten van verschillende wateractiviteiten en ontspanning. Het Veenweidebad speelt een belangrijke rol in de lokale gemeenschap door gezinnen, zwemmers en sportliefhebbers een plek te bieden om te genieten van wateractiviteiten en tegelijkertijd bij te dragen aan de bevordering van zwemvaardigheden en waterveiligheid. Het is een plek waar mensen samenkomen, plezier hebben en gezond blijven, en het blijft een geliefd recreatiecentrum in Mijdrecht en de omliggende gebieden.

Ga de samenwerking aan!

Ing. Jan de Boer
Algemeen Directeur

MailBel

Volgende project

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.