Hallenbad Weingarten

PlaatsWeingarten - DuitslandProductenOmschrijving

Hallenbad Weingarten moderniseert met innovatieve onderwaterverlichting van WaterVision

Hallenbad Weingarten, een toonaangevend zwembadcomplex in de regio Baden-Württemberg, is verheugd met de succesvolle upgrade van hun onderwaterverlichting door WaterVision. Deze upgrade markeert een nieuwe fase in de toewijding van Hallenbad Weingarten om een fantastische en veilige zwemervaring te bieden.

De nieuwe onderwaterverlichting in het zwembad zorgt voor een fantastische sfeer.
Mevrouw Dreher
Hallenbad Weingarten

Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid

Voorafgaand aan deze transformatie had Hallenbad Weingarten te maken met verouderde verlichtingssystemen die noch de esthetische noch de energie-efficiëntie standaarden van vandaag de dag haalden. De keuze voor WaterVision was een natuurlijke stap, gedreven door de reputatie van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid in zwembadverlichting.

Hallenbad Weingarten

Hallenbad Weingarten is een modern zwembadcomplex gelegen in de stad Weingarten, Baden-Württemberg, Duitsland. Na een uitgebreide reeks renovaties, heropende het bad op 9 februari 2024. Het biedt een breed scala aan faciliteiten voor zwemliefhebbers van alle leeftijden, waaronder een sportbad van 25 meter, een zwembad met een verstelbare bodem en een kinderzone met een temperatuur van 32°C. Bezoekers kunnen genieten van de zwembaden, comfortabele ligstoelen, twee stoomruimtes, een bistro voor snacks en drankjes, en een uitgebreid saunalandschap van 720 vierkante meter. Gelegen aan de Brechenmacherstraße 11, is het Hallenbad Weingarten een ideale bestemming voor zowel ontspanning als actieve recreatie.

Foto’s: Stadtwerke Weingarten

Ga de samenwerking aan!

Ing. Jan de Boer
Algemeen Directeur

MailBel

Volgende project

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.