Privé-zwembaden

Ultiem genieten met de ‘Residential Series’ productlijn. Speciaal voor de privé-markt hebben wij een aparte lijn producten ontwikkeld die verkocht worden via speciaal aangestelde wederverkopers. In deze serie hebben wij professionele kwaliteit beschikbaar gemaakt voor thuis.

Dealer worden?

Installatiegemak

Duurzame verlichting

Tevreden klanten

Producten voor privé-zwembaden

Speciaal voor privé-zwembaden heeft WaterVision de Residential Series ontwikkeld. Deze serie bestaat uit state-of-the-art onderwaterschijnwerpers die professionele kwaliteit beschikbaar maakt voor thuis bij uw klanten.

1
Delight onderwaterschijnwerper

Led armaturen van professionele kwaliteit.

Ga naar producten

2
Distinct onderwaterschijnwerper

Led armaturen van professionele kwaliteit.

Ga naar producten

3
CrystalColor7 sunset medium

Verlichting voor een warm gevoel en een rustgevende ambiance.

Ga naar producten

4
CrystalColor7 sunset light

Verlichting voor een warm gevoel en een rustgevende ambiance.

Ga naar producten

LED Zwembadverlichting voor privé-zwembaden

Led verlichting in privé-zwembaden is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het licht onder water is zeer sfeerbepalend en kan met één druk op de knop worden aangepast. Zo kan een relaxte ambiance binnen no-time worden omgetoverd tot een plek waar een poolparty niet zou misstaan.

Pool Light Calculator

Om het voor u als wederverkoper gemakkelijk te maken heeft WaterVision een tool ontwikkeld die aan de hand van een aantal criteria exact adviseert hoeveel zwembadlampen u nodig heeft voor een uitstekend verlicht zwembad. Neem contact met ons op, zodat wij deze tool voor u op maat kunnen maken.

Contact

Advies in LED-verlichting

Heeft u na het invullen van de Pool Light Calculator nog steeds vragen over de bijvoorbeeld de configuratie, de plaatsing van de verlichting, of wilt u technische ondersteuning, dan kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen.

Contact

Voor ieder zwembad de juiste lamp

Maak het verschil bij uw klant! WaterVision heeft zwembadverlichting ontwikkeld die professionele kwaliteit beschikbaar maakt voor thuis bij uw klanten. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen zwembad of een reeds bestaand zwembad dat voorzien moet worden van nieuwe verlichting. Geen probleem: voor iedere situatie heeft WaterVision een oplossing en een passend armatuur.

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.