One-Click Pool Light Planner

Met deze tool weet u binnen enkele klikken hoeveel lampen u nodig heeft voor uw zwembad. Daarnaast heeft u de beschikking over de bijbehorende bestekteksten en montageschema’s.

Direct aanvragen

Met slechts 1 simpele klik het juiste advies

Omdat er al zoveel komt kijken bij het bouwen van een zwembad heeft WaterVision een tool ontwikkeld die exact laat zien hoeveel onderwater lampen er benodigd zijn voor uw specifieke zwembad. Hierbij wordt rekening gehouden met het formaat van het zwembad en het materiaal waarvan het zwembad gemaakt is. Hier hoeft u dus niet meer over na te denken.

Met slecht 1 simpele klik komt u bij het juiste advies terecht. Dit advies kunt u desgewenst finetunen door een andere kleur te kiezen en/of de lichtintensiteit te verhogen of te verlagen.

Het advies bestaat altijd uit drie onderdelen

  • De configuratie. Hier wordt d.m.v. een schematische tekening het zwembad weergegeven met het aantal lampen daarin. Tussen de lampen staat de onderlinge afstand ten opzichte van elkaar. Daaronder volgt een stuklijst van de benodigde onderdelen & aantallen voor deze configuratie. Zowel voor chloorwater als voor zoutwater zwembaden.
  • Het montageschema. Dit schema laat zien hoe de lampen aangesloten moeten worden op het stroomnet en ten opzichte van elkaar.
  • De bestekteksten. De producten uit de stuklijsten staan hier volledig uitgeschreven en zijn gemakkelijk te kopiëren naar een bestek.

Vraag de One-Click Pool Light Planner aan

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij sturen u de One-Click Pool Light Planner direct toe via email in de gewenste taal.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenste taal
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.