Sauna's

In de sauna- en wellness wereld speelt beleving en ontspanning een cruciale rol. Gekleurde LED verlichting staat in deze branche dan ook sterk in de belangstelling. Met gekleurd licht kunnen we niet alleen sfeer maken maar ook de gemoedstoestand van personen beïnvloeden.

Offerte aanvragen

Spectaculaire uitstraling
De juiste sfeer bij de juiste activiteit

Kwaliteit
Uiterst robuuste verlichting met een bewezen kwaliteit sinds 2004

Veiligheid
Betere zichtbaarheid van de zwemmers leidt tot een veiligere zwemomgeving

LED saunaverlichting

Er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de exacte invloed van specifieke kleuren op de mens. Voor het creëren van sfeer en het beïnvloeden van emoties is LED licht bijzonder geschikt. Dit komt voornamelijk door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden en het gemak waarmee lichtkleuren kunnen worden aangepast.

1
Sauna verlichting (tot 102⁰)

Prachtige sfeerbepalende verlichting voor in de stoomruimte.

Ga naar producten

2
CrystalColor7 special white

Licht uw objecten uit op een weergaloze manier. (De schaal verlicht de ruimte indirect).

Ga naar product

Hoge eisen LED saunaverlichting

Aan de LED armaturen die in saunaomgevingen worden ingezet, moeten hoge eisen worden gesteld. De LED armaturen dienen bijvoorbeeld geschikt te zijn voor gebruik in vochtige ruimtes, dus 100% lucht- en waterdicht. Daarnaast moeten de armaturen goed bestand zijn tegen hogere temperaturen. En dat komt mooi uit, want WaterVision voldoet aan al die hoge eisen.

Bijpassend kleurenprogramma en kleurentherapie

WaterVision beschikt over ruime ervaring binnen de saunabranche. Er wordt intensief samengewerkt met klanten om nieuwe toepassingen en producten te realiseren. Een leuk voorbeeld hiervan is een speciaal kleurenwisselsysteem voor opgietsauna’s waarbij men bij een opgietsessie met verschilllende geuren een aantal bijpassende kleurprogramma’s kan activeren. Of een geoptimaliseerde lichtscene voor een sauna met kleurentherapie.

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.