Laat je verrassen in de Randstad

PlaatsRijnsburg - NederlandProductenOmschrijving

Vakantiepark Koningshof: Laat je verrassen in de Randstad

Ultiem genieten in Zuid-Holland. Daar waar natuur, strand & stad samenkomen. Een plek die alles heeft voor een heerlijke vakantietijd in Zuid-Holland. Groene natuur, gezellige steden dichtbij én vlakbij de duinen en het strand. Kom overnachten op Vakantiepark Koningshof en ontdek het zelf!

Complete Make-over

WaterVision heeft het zwembad een complete make-over gegeven met een geavanceerd verlichtingssysteem dat zowel onder als boven water een indrukwekkende sfeer creëert. Onze expertise heeft geleid tot een adembenemende ambiance, waar elke hoek van het zwembad in een schitterend licht wordt gehuld.

“Je ziet het water echt tot leven komen door de verlichting!”
Penny Kromhout
Mede-eigenaar Vakantiepark Koningshof

Sfeervolle Omgeving

Niet alleen het water, maar ook de omgeving van het zwembad is prachtig uitgelicht. De looproutes zijn verlicht voor veiligheid en gemak, terwijl de achterwanden en muurschilderingen met zorg zijn belicht om een visueel spektakel te bieden. Onze CrystalColor5 en CrystalColor7 lampen accentueren de diverse waterobjecten, de glijbaantrap en de uitglijbak van de glijbaan, waardoor het geheel een magische uitstraling krijgt.

Foto’s: Penny Kromhout

Ga de samenwerking aan!

Ing. Jan de Boer
Algemeen Directeur

MailBel

Volgende project

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.