Bosbad Putten - Waterplezier in Putten

PlaatsPutten - NederlandProductenOmschrijving

Prachtig gelegen in het bos in Putten ligt Bosbad Putten. Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier. Zo heeft Bosbad Putten een subtropisch zwemparadijs, een doelgroepen bad, een wedstrijdbad en is er onlangs buiten een splinternieuwe wildwaterbaan aangelegd. Daarnaast zijn er nog allerlei buitenfaciliteiten om er een onvergetelijke dag van te maken. In 2019 bestond het Bosbad 70 jaar en verwelkomt jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers. (Website: Bosbad Putten)

Bosbad Putten is sinds jaar en dag een goede relatie van WaterVision. Alle onderwaterlampen zijn geleverd op basis van een Light4Life contract. Dat houdt in dat er periodiek door technici van WaterVision gekeken wordt welke lampen risico op uitval kunnen opleveren. Deze lampen worden dan preventief vervangen. Die werkwijze onderstreept onze slogan “More Light Less Worry”.

“Met light4Life zijn wij verzekerd van prachtig licht en komen wij niet voor verrassingen te staan. Door het transparante abonnement weten wij ook iedere maand wat we moeten betalen en dat geeft zekerheid!"
Dick Eijlander
Manager Bosbad Putten

Ga de samenwerking aan!

Ing. Jan de Boer
Algemeen Directeur

MailBel

Volgende project

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.