Bad Buchholz

PlaatsBuchholz - DuitslandProductenOmschrijving

Voor bezoekers van alle leeftijden

Bad Buchholz biedt bezoekers van alle leeftijden het hele jaar door aantrekkelijke watersport- en recreatiemogelijkheden. Het zwembad is dagelijks geopend en levert een belangrijke bijdrage aan de openbare dienstverlening en het algemeen welzijn van de inwoners van Buchholz.  Eveneens partner van de regionale clubs en biedt 14 scholen een aantrekkelijke plek voor zwemtraining.

Onder deskundige en professionele begeleiding worden cursussen en trainingen voor diverse doelgroepen aangeboden. Bad Buchholz is een dochteronderneming van Stadtwerke Buchholz. Het zwembad werd in 1972 in gebruik genomen en wordt voortdurend gemoderniseerd. De van kleur veranderende onderwater- en oppervlakteverlichting van WaterVision past de sfeer aan de activiteit aan. Verschillende lichtsturingsmogelijkheden maken een doelgroep specifieke verlichting van het zwembad mogelijk en creëren een sfeervolle ambiance.

"Ik ben al meer dan 10 jaar enthousiast over de mogelijkheden van lichtontwerp en ik ben blij met de talrijke positieve feedback van onze gasten."
Hans Wurlitzer
Zwembadmanager

Ga de samenwerking aan!

Ing. Jan de Boer
Algemeen Directeur

MailBel

Volgende project

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.