Sportcentrum De Trits

Sportcentrum De Trits is sinds jaar en dag trouwe klant van WaterVision. In de gehele zwemaccommodatie is verlichting te vinden van ons, zowel boven- als onderwater. Onlangs heeft het zwembad van De Trits een grote revitalisatie ondergaan, waarbij er ruim 50m2 bijgebouwd is.

Nieuwe Wellness hoek

Er is een mooie Wellness hoek met stoombaden en infrarood sauna bijgebouwd en er is een begin gemaakt met het vervangen van de vloertegels. De glijbaan is vervangen door een spectaculaire tube en aan de wanden zijn mooie banners geplaatst die de je de schijn geven in een tropisch oord te verkeren. “Wie dit nieuwe gedeelte voor ons zou gaan aanlichten was voor ons geen vraag. Gezien de uitstekende en jarenlange relatie met WaterVision was het een één-tweetje,” zegt Co van Surksum, hoofd technische dienst van De Trits.

“We zijn uitzonderlijk tevreden met het eindresultaat. Het nieuwe gedeelte krijgt nu echt de uitstraling die het verdient en onze bezoekers zijn ook laaiend enthousiast."
Co van Surksum
Hoofd technische dienst

Peuterbad

Het peuterbad, dat zich in het recreatiegedeelte bevindt, is eveneens voorzien van nieuwe bovenwaterverlichting dat de kleintjes letterlijk in het zonnetje zet. Alle in het peuterbad aanwezige objecten worden ook nog individueel aangelicht. “Hierdoor springen de objecten er echt uit en hangt er een hele fijne warme sfeer en wordt toezichthouden ook gemakkelijker,” zegt van Surksum.

Tropisch oord

Aan het einde van de uitglijbak van de splinternieuwe glijbaan zijn mooie banners geplaatst door een ander lid uit de Dutch Pool Association (Stan de Haas van de firma Pool Sensations) die je werkelijk de indruk geven in een tropisch oord te zijn. “De hoek ziet er schitterend uit en we zijn heel blij met het eindresultaat. WaterVision heeft de kleur van de spots die deze banners uitlichten exact afgestemd op de pigmenten van de tropische visuals, waardoor het effect optimaal wordt,” vertelt van Surksum.

Sportcentrum De Trits – Baarn

Sportcentrum De Trits ligt aan de Goeman Borgesiuslaan in Baarn in de provincie Utrecht. Het complex is in 1993 geopend. De naam Trits is afgeleid van het getal drie. Het complex bestaat namelijk uit drie afdelingen: zwembad, zaalsporten en fitness. In het centrale deel van het complex is de brasserie. Dit multifunctionele sportcentrum is voor iedereen en kenmerkt zich door een breed aanbod dat geschikt is voor alle leeftijdsgroepen. De Trits heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en benut de zelf opgewekte energie zeer efficiënt. Zo beschikt de Trits onder andere over een Warmte Kracht Koppeling en daarmee wordt zelf stroom geproduceerd. De warme die daar vanaf komt wordt gebruikt voor het zwembad en de douches, tevens is de sporthal voorzien van zonnecollectoren.

Nieuwsbrief

Eens per maand versturen wij een verzameling van nieuws rondom WaterVision en LED verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.